تبلیغات

خواص میوه ها و سبزیجات مختلف - خواص جو
خواص میوه ها و سبزیجات مختلف

جو

نحوه استفاده : خوراکی
خواص : جو Barley
نام علمی Hordeum vulgare

گیاه شناسی


جو گیاهی است علفی و یكساله كه ارتفاع آن بسته بانواع مختلف آن تا یك متر می رسد . برگهای آن متناوب و باریك و دراز و به رنگ سبز تیره می باشد .
جو از نظر كاشت به دو دسته تقسیم می شود : جو بهاره و جو پائیزه .
جو بهاره در بهار كشت می شود و احتیاج به سرمای زمستان ندارد و قبل از زمستان دانه می دهد در حالیكه جو پائیزه در پائیز كشت می شود و محتاج سرمای زمستان است .


خواص داروئی:


جو معمولا به سه صورت در بازار عرضه می شود


1) جو پوست نكنده كه هنوز سبوس آن جدا نشده


2)جو پوست كنده كه پوست آن گرفته شده است


)3جو سفید كه پوست وسبوس آن گرفته شده است و بنام جو مرواریدی معروف است .


جو از نظر طب قدیم ایران سرد و خشك است


1)غذایی بسیار مقوی است .
2)خاصیت نرم كننده دارد .
3)در قدیم از جو زیاد استفاده می كردند .
4)برای نقرس مفید است .
5)جوشانده جو داروی خوبی برای مبتلایان به
تب و كم خونی و سوء هاضمه است .
6)ماء الشعیر برای درمان سل ،‌زخم های ریوی و سردرد گرم مفید است .
7)ماء الشعیر
خون ساز است و زود هضم می شود.
8)ماء الشعیر را با خشخاش كوبیده برای سردرد مفید است .
9)برای درمان نقرس پماد در جو را با آب بر روی قسمت های دردناك بگذارید .
10) جو را با شكر مخلوط كرده غذای خوبی برای اطفال است .
11)بیسكوبیت جو بهترین دارو برای درمان یبوست است و حتی نفخ و شكم درد را از بین می برد.
12)سرد مزاجان باید جو را با شكر بخورند.
13)كشك الشعیر برای مزاج های گرم و اسهال های صفراوی مفید است .
14)برای برطرف كردن گلو درد و ورم گلو كشك الشعیر را قرقره كنید .
15)برای پائین آرودن كلسترول از جو استفاده كنید .
16)جو چون دارای پروتئاز می باشد بنابراین از سرطان جلوگیری می كند .
منبع : کتب
طب سنتی




طبقه بندی: خواص جو، 
برچسب ها: خواص جو،  


نوشته شده در تاریخ پنجشنبه 7 خرداد 1388 توسط حسین راشدی


درباره وبلاگ
جستجو
آرشیو مطالب
موضوعات
نویسندگان
آخرین مطالب
پیوند ها
ابر برچسب ها
آمار سایت