تبلیغات

خواص میوه ها و سبزیجات مختلف - خواص سیب
خواص میوه ها و سبزیجات مختلف

خواص سیب

درخت سیب در اكثر نقاط دنیا پرورش داده می شود و در هر جای دنیا وجود دارد د تمام مردم دنیا آن را می شناسند.
سیب انواع مختلف دارد: ترش و شیرین. كه هر دو نوع آن دارای ویتامین و مواد مغذی زیادی است و بی مناسبت نیست كه یك ضرب المثل انگلیسی می گوید: «خوردن یك سیب در روز شما را از رفتن نزد پزشك بی نیاز می كند.»
سیب دارای كالری، پروتئین، كلیسم، فسفر، آهن و انواع ویتامین های B3 ـ B2 ـ B1 ـ A و ویتامین C می باشد.
التبته این را بدانید كه ویتامین های موجود در سیب بیشتر در پوست سیب و زیر پوست آن قرار دارد، بنابراین اگر شما می توانید پوست سیب را هضم كنید، بهتر است كه آن را با پوست میل كنید و اگر می خواهید پوست آن را بكنید بهتر است كه سیب را خیلی نازك پوست بگیرید.
سیب از میوه هایی است كه فواید بسیاری دارد یك میوه قلیایی است كه بدن را تمیز می كند و آب اضافی بدن را خارج می سازد. سیب را می توان برای برطرف كردن اسهال به كار برد. البته كسانی كه ناراحتی های معده و روده دارند بهتر است كه این میوه را به صورت پخته مصرف كنند.
شربت سیب برای سرفه مفید است و گرفتگی صدا را برطرف می كند و در درمان التهاب كلیه و مثانه مؤثر است. سیب اشتها آور بوده و برای درمان سرماخوردگی مفید است. سیب پخته معده و كبد را تقویت می كند و حرارت بدن را خارج می سازد .
آب سیب برای زیبایی پوست و از بین بردن چین و چروك آن مؤثر است. بهتر است آب سیب را صبح و شب روی پوست گردن و صورت بمالید و ماساژ دهید.
همچنین می توانید سیب پخته را با شیر مخلوط كنید و به صورت نیم گرم روی پوست بگذارید، بعد پوستتان را بشویید.
توجه داشته باشید كه اگر می خواهید سیب را با پوست میل كنید پوست برخی سیب ها دارای یك لایه چربی برای حفاظت آن می باشد كه قبل از مصرف پوست این سیب ها را خوب بشویید.
سیب برای ریه بسیار مفید است زیرا خاصیت ضد اكسیداسیون دارد و تأثیر منفی آلودگی و دود سیگار را كاهش می دهد از این رو روزی یك سیب و حداقل هفته ای 5 سیب بخورید.
خوب است بدانید اگر روزی یك عدد سیب بخورید دیگر احتیاجی به دندان پزشك پیدا نمی كنید.
ـ سیب عفونتها را از بین می برد و در واقع نوعی پنی سیلین طبیعی است.
ـ یبوست و اسهال را درمان می كند. افرادی كه اسهال دارند باید سیب را رنده كنند و بگذارند تا چند ساعت بماند تا رنگش تغییر كند و تیره شود ( یعنی پكتین موجود در آن اكسید شود) و بعد آن را بخورند.
ـ آب سیب تازه سموم بدن را دفع می كند و برای اطفال خیلی مفید است.
ـ درجه تب را پایین می آورد و گلو درد وسینه درد را بهبود می بخشد.
ـ به سبب خاصیت دفع اسید اوریك، برای درمان بیماری نقرس و آرتروز و رماتیسم بسیار مفید است.
ـ مصرف حداقل 3 عدد سیب در روز خطر مرگ یا بیماری های قلبی را كاهش می دهد.
ـ بافت گیاهی سیب قادر است كه خطر مرگ بر اثر گرفتگی رگهای بدن را تا 14 درصد كاهش دهد.
ـ بافت گیاهی سیب قادر است كه خطر مرگ بر اثر گرفتگی رگهای بدن را تا 14 درصد كاهش دهد.
ـ مالیدن مقداری سیب روی محل گزیدگی نیش عقرب یا زنبور به بهبود آن كمك می كند.
سیب و پیشگیری از بیماریهای عصبی:
ـ بر اساس نتایج پژوهشی جدید در امریكا، خوردن روزانه یك عدد سیب خطر ابتلا به سرطان را كاهش می دهد و از نابودی سلولهای مغز و ابتلا به بیماری های عصبی مانند آلزایمر و پاركینسون جلوگیری می كند. در این پژوهش آمده است كه بسته به میزان مصرف سیب، تركیبات حیاتی و فعال و مهم افزایش می یابند كه در كاهش خطر مشكلات و بیماریهای عصبی تحلیلی نقش مهمی دارند.
پوست سیب از ابتلا به سرطان جلوگیری می كند:
مواد غذایی موجود در پوست سیب خاصیت ضد سرطانی دارد ویتامین «ث» از ابتلا به سرطان جلوگیری می كند.
خاصیت ضد سرطانی مواد گیاهی موجود در پوست سیب از ویتامین «ث» نیز بیشتر است.
ـ سیب یكی از میوه های سرشار از ویتامین «فلافونول» است و این میوه خاصیت ضد اكسیدانی دارد و سلولهای آسیب دیده را ترمیم می كند.
سیب و سرطان سینه:
بر اساس نتایج پژوهشی جدید در امریكا، خوردن یك عدد سیب در روز خطر ابتلا به سرطان سینه را در زنان كاهش می دهد.
خوردن سیب برای كبد، لوزالمعده و كیسه صفرا بسیار مفید است و ترشحات اسید معده را افزایش می دهد. خوردن سیب در شب به هضم غذا كمك می كند و خواب خوشی را به همراه خواهد داشت.




طبقه بندی: خواص سیب، 
برچسب ها: خواص سیب،  


نوشته شده در تاریخ پنجشنبه 7 خرداد 1388 توسط حسین راشدی


درباره وبلاگ
جستجو
آرشیو مطالب
موضوعات
نویسندگان
آخرین مطالب
پیوند ها
ابر برچسب ها
آمار سایت