تبلیغات

خواص میوه ها و سبزیجات مختلف - خواص فندق
خواص میوه ها و سبزیجات مختلف

خواص فندق

فندق درختچه ای است به ارتفاع تقرباً 2 متر كه برگ های آن پهن و نوك تیز است. فندق دارای پوششی سبز رنگ بوده كه پس از خشك شدن تدریجاً از آن جدا می گردد.
مغز فندق در حدود 60 درصد روغن دارد كه به رنگ رزد روشن بوده و دارای طعم ملایم و بوی مطبوعی می باشد.
از روغن فندق در تغذیه، عطر سازی و نقاشی استفاده می شود. مغز فندق مقدار زیادی فسفر دارد.
فندق دارای خواص زیادی است و دارای پروتئین، مواد چرب، كلسیم، فسفر و پتاسیم می باشد. فندق گرم و خشك است و برای بیماری قند مفید است.
این دانه روغنی برای تقویت بدن، روده و معده، سرفه، درد سینه و كبد مفید است. سموم را از بدن خارج كرده و برای ریزش مو و سوزش مجاری ادرار مفید می باشد ولی فشار خون را بالا می برد.
اگر شما فعالیت فكری زیادی دارید بهتر است فندق بخورید چون به دلیل فسفر زیاد مغز شما را تقویت می كند. ولی به خاطر داشته باشید افراط در خوردن این دانه روغنی باعث نفخ و گاز شكم و استفراغ می شود. اگر سرد مزاج هستید بهتر است فندق را با آب و عسل بخورید و اگر گرم مزاجید با سكنجبین میل كنید.




طبقه بندی: خواص فندق، 
برچسب ها: خواص فندق،  


نوشته شده در تاریخ پنجشنبه 7 خرداد 1388 توسط حسین راشدی


درباره وبلاگ
جستجو
آرشیو مطالب
موضوعات
نویسندگان
آخرین مطالب
پیوند ها
ابر برچسب ها
آمار سایت