تبلیغات

خواص میوه ها و سبزیجات مختلف - خواص کاهو
خواص میوه ها و سبزیجات مختلف

کاهو

كاهو سرشار از ویتامین و آهن است. خاصیت خنك كننده دارد و برای آفتاب سوخنگی مفید بوده، قرمزی ناشی از آن را در سطح پوست كاهش می دهد.
متخصصان می گویند كه كاهو ویتامین های «آ» و «ب» و «ث» دارد و خونساز است. این سبزی سرشار از املاح آهن، كلسیم، منیزیم، منگنز، روی، سدیم و مس است. این املاح به ویژه منگنز و روی از سفید شدن و ریزش مو جلوگیری می كند.
پزشكان می گویند كه كاهو خنك است و تشنگی را برطرف می كند و یرقان را درمان می كند. كاهو مسكن اعصاب است و حتی تشویش و نگرانی و دلهره را از بین می برد و بهترین دارو برای بیماران عصبی است.
فشار خون را تنظیم می كند و در درمان یبوست مؤثر است. كاهو اشتها را تحریك می كند. خوردن كاهو با كمی سركه و ادویه پیش از غذا ـ با تحریك غدد دستگاه گوارش و ترشح اسید معده ـ به هضم غذا كمك می كند.
كاهو برای كسانی كه تنگی نفس دارند زیاد خوب نیست اما خوردن مغز كاهو برای درمان تنگی نفس مفید است.
ـ كاهو توان جنسی را افزایش می دهد:
كاهو ـ همان گونه كه از قدیم معروف بود ـ توان جنسی را بالا می برد و نازایی را درمان می كند. مصریان قدیم به كاهو «گیاه بارور» می گفتند.
از عصاره كاهو برای محافظت و مرطوب كنندگی پوست در برابر حرارت خورشید و باد، در لوازم آرایشی استفاده می شود.
كاهو از انواع ویتامین ها به ویژه ویتامین H سرشار است این ویتامین خاصیت تمیز كنندگی دارد و به این سبب در كرمهای مغذی پوست و تمیز كننده صورت به كار می رود.
میزان مواد قندی كاهو زیاد است و املاح معدنی آن مانند پتاسیم، منگنز، فسفر، كلسیم و آهن كم است و برای آرامش اعصاب و رفع خستگی و بی خوابی مفید است.
كاهو ملین است و پزشكان خوردن آن را به افراد مسن و كسانی كه گرفتگی رگ دارند سفارش می كنند.




طبقه بندی: خواص کاهو، 
برچسب ها: خواص کاهو،  


نوشته شده در تاریخ پنجشنبه 7 خرداد 1388 توسط حسین راشدی


درباره وبلاگ
جستجو
آرشیو مطالب
موضوعات
نویسندگان
آخرین مطالب
پیوند ها
ابر برچسب ها
آمار سایت