تبلیغات

خواص میوه ها و سبزیجات مختلف - خواص سیب
خواص میوه ها و سبزیجات مختلف

سیب

نحوه استفاده : به صورت خوراکی مصرف میشود و برای ردمان به شیوه های دیگر هم به کار میرود که در ذیل به آن اشاره خواهد شد :
خواص : سیب Apple
نام علمی Nigella Sativa


گیاه شناسی


درخت سیب در بیشتر نقاط دنیا پرورش داده می شود و سیب میوه ایست كه می توان گفت در هر جای دنیا وجود دارد و همه مردم دنیا آنرا می شناسند.
در كشور عزیز ما ایران این درخت بصورت وحشی در جنگل های شمال وجود دارد در لاهیجان و رودسر آنرا آسیب ، هسی و هسیب و در مازندران به آن سه می گویند .
سیب انواع مختلف دارد . انواع وحشی آن كوچك و پرورش یافته آن درشت و برد می باشد . سیب نوع ترش و شیرین دارد .
خواص داروئی:
1)سیب یك میوه قلیایی است و تمیز كننده
بدن است و بعلت دارا بودن پكتین زیاد آب اضافی بدن را خارج می سازد
2)سیب را می توان برای برطرف كردن اسهال حتی برای كودكان بكار برد . بدین منظور سیب را باید رنده كرد و استفاده نمود .سیب را می توان پخت و برای آنهایی كه روده تنبل دارند آن را روی آتش ملایمی بپزید البته حتما ازظرف لعابی یا تفلون استفاده كنید زیرا به این طریق پكتین و ویتامین های آن حفظ می شود.
3)شربت سیب بهترین دارو برای درمان سرفه و گرفتگی صدا می باشد .برای تهیه شربت سیب یك كیلو سیب راشسته و با
پوست قطعه قطعه كنید و در یك لیتر آب بپزید سپس آنرا با پارچه نازكی صاف كنید و چند تكه قند به آن اضافه كنید و دوباره روی آتش ملایم قرار دهید تا قوام بیاید و آن را از روی آتش بردارید روزی سه تا چهار فنجان از این شربت بنوشید.
4)سیب دارای مقدر زیادی كلسیم است و كلسیم سیب به
بدن كمك می كند كه كلسیم غذاهای دیگر را نیز جذب كند.
5)خوردن سیب یبوست را برطرف می كند و برای خستگی مفرط مفید است
6)دم كرده برگ درخت سیب ادرار آور است و درمان كننده التهاب كلیه و مثانه میباشد.
7)نوشیدن آب سیب داروی موثری برای درمان سرماخوردگی و گرفتگی صدا و سرفه است.
8)سیب مقوی كبد و اشتها آور است.
9)سیب برای درمان تنگی نفس بسیار مفید است حتی بوئیدن سیب نیز این خاصیت را دارد
10)سیب پخته تقویت كننده
معده و كبد و دفع كننده سودا و سموم بدن است .
11)سیب حرارت را از
بدن خارج می سازد .
12)سیب را رنده كنید و در دستمال بپیچید و روی چشم بگذارید درد چشم را برطرف می كند.
13)خوردن سیب حتی برای آنهایی كه بیماری قند دارند مفید است چون قند
خون را بالا نمی برد.
14)كسانیكه می خواهند لاغر شوند حتما باید سیب را با
پوست بخورند .
15)دم كرده گل سیب داروی سرفه و تورم مجرای تنفسی است
16)سیب داروی خوبی برای درمان زخم ها می باشد
17)سیب بهترین دارو برای سوء هاضمه است زیرا دارای مقدر زیادی پكتین می باشد
18)آب سیب را حتی می توان برای تنقیه استفاده كرد . این تنقیه برای بیماریهای روده بسیار موثر است.
19)پوست سیب را مانند چای دم كنید و بیاشامید این چای بهترین دوست كلیه است .
20)آب سیب را با آبمیوه گیری در منزل تهیه كنید و فورا آنرا بنوشید زیرا در اثر ماندن آنزیم های خود را از دست می دهد .
21)آب سیب برای زیبایی
پوست استفاده زیادی دارد بخصوص برای از بین بردن چین و چروك پوست موثر است بدین منظور آب سیب را صبح و شب روی پوست گردن و صورت بمالید و ماساژ دهید البته همیشه آب سیب تازه استفاده كنید.
استفاده دیگر از سیب برای لطافت
پوست سیب پخته است سیب رابپزید و سپس له كنید و با شیر مخلوط كنید و این مخلوط را بصورت نیم گرم روی پوست بگذارید و پس از چند دقیقه آنرا بردارید .
خواص سیب ترش
1-سیب ترش قابض است و حالت استفراغ و دل بهم خوردگی را از بین می برد.
2-سیب ترش را بپزید درمان اسهال خونی است
3-آب سیب ترش مخلوط با انار برای تقویت
معده و درمان اسهال و دل بهم خوردگی بكار می رود
4-رب سیب ترش علاج اسهال ، استفراغ و درد و غم است
5-مربای شكوفه سیب برای ضعف
معده و ازدیاد نیروی جنسی مفید است
6-سیب ترش برای آنهائیكه مزاج گرم دارند بسیار مفید است بالعكس آنهائیكه مزاج سرد دارند باید سیب شیرین بخورند
سیب در قدیم معالج نقرس و بیماریهای عصبی بوده است
مضرات :
همانطور كه قبلا گفته شد سعی كنید همیشه سیب را با
پوست بخورید زیرا مقدر زیادی پكتین در پوست سیب وجود دارد سیب هایی كه در بازارهای داخل ایران یا آمریكا و كانادا بفروش می رسد روی آن دارای یك لایه چربی برای حفاظت آن می باشد بنابراین حتما این سیب ها را بدقت بشوئید آنهائیكه دریا معده ضعیف هستند باید سیب را بسیار نازك پوست بگیرند كه پكتین ها و ویتامین های آن از بین نرود .
منبع : کتب
طب سنتی




طبقه بندی: خواص سیب، 
برچسب ها: خواص سیب،  


نوشته شده در تاریخ پنجشنبه 7 خرداد 1388 توسط حسین راشدی


درباره وبلاگ
جستجو
آرشیو مطالب
موضوعات
نویسندگان
آخرین مطالب
پیوند ها
ابر برچسب ها
آمار سایت